Ir al contenido principal

Que ha fallat en la Temporada 8 de Winx Club?

Este artícul està disponible en els siguients idiomes:
Espanyol
Italià
Anglés

Hola winxers! L'atre dia viu que Rainbow se'n plantejava cancelar Winx Club PER A SEMPRE a causa de la baixa audiència de la Temporada 8 en Itàlia, i és que Rainbow pensa que Winx Club ya no pot generarne beneficis a l'empresa, alguna cosa totalment ERRÒNEU. I encavant d'una parellà de semanes investigant i pensant el per qué de l'escassa audiència de Winx Club 8 en Itàlia he aplegats a vàries respostes.



Vos demane per favor que ho difongau per a que Rainbow lliggca est'artícul i puga obrir els ulls, evitantne aixina, qu'acabe en la saga que més ingressos li'n ha generat fins a 2018.



Lo que vaig a fer és dir tots els errors que ha comés Rainbow en la Temporada 8 que han provocat una baixa audiència, i ans que vos alvanceu: ¡NO, EL PROBLEMA DEFINITIVAMENT NO ÉS LO NOU DISSENY DE PERSONAGES!

L'erro que més n'ha conduït la Temporada 8 cap a la fallida ha segut el desenroll de les missions i aventures de les Winx.

Direu: 'Per qué? Si la majoria de missions tornen a tindre acció i entreteniment.'

I és vitat, la majoria de les missions d'esta temporada estan molt elaborades, tenen acció, combinen lluita n'amistat, treball en equip, amor... ¡I resulten molt entretingudes! Pero el problema que ha comés Rainbow ha segut el desenrollar una missió en 2 episodis o més.

Sincerament, encavant d'haver dit que volien adaptar la série a nous públics me na'n va estranyar molt que cometeren eix'erro, puix una persona que no coneix Winx Club, si encén la TV i veu qu'estan emitint l'episodi 9, no va a poder enganchar-se a la série perque no va a entendre RES de lo que ocorre si no ha vist adés l'Episodi 8.

Lo mateixa ocorre en el Capítul 3, que si no has vist adés el 8x02, no vas a poder entendre que succeïx. I n'és una llàstima, puix l'episodi 3 ne té una de les millors lluites de la Temporada 8, pero per culpa de la dependència que té en l'episodi 2 pert a muntó.



Este tipo de missions que transcorren en 2 episodis o més no a soles ho podem vore ací, tamé està present en els episodis 4, 5, 6 i 7, i és que la missió de Peripla i Promètia està present durant 4 capítuls; en 8x12 i 8x13 (Encara que este no ho alconsideraria del tot un erro, puix en ser el final de la primera part de la Temporada 8, és una MOLT BONA ESTRATÈGIA de crearne tensió. Encara que yo li haguera dit a Rai YoYo que emitira els 2 episodis junts com si n'alfora un especial de 40 minuts. De fet Miraculous feu això en el final de la Temporada 2 i n'aumentà descomunalment l'audiència)

Pràcticament, Rainbow feu que CASI TOTES LES MISSIONS de la Temporada 8 transcorregueren en 2 EPISODIS O MÉS, i això és un enorm'ERRO.

Eixa estratègia la gastà en la Temporada 7 i no li funcionà, Per qué gastarne atra volta alguna cosa que no t'ha ajudat?

L'única aventura que DEGUÉ de desenrollar en 2 episodis era la batalla final, i ¡L'ALCONTÀ EN 1 EPISODI! ¿PER QUÉ RAINBOW, PER QUÉ N'ALFERES AIXÒ?

Rainbow tindría que haver fet les missions més episòdiques, vuic dir, que ne mamprenga i n'acabe en lo mateix episodi, sens'allargar-ho a un atre capítul més. De fet Rainbow ho fa en 44 Gats, son nou èxit, i ho feya adés en les Temporades 1, 2 i 3 de Winx Club.



Ara passemne a l'atra equivocació important que ha comés Rainbow en esta Temporada, i ha segut posarne tota l'atenció en la missió de la Temporada (Restaurarne els núcleus, reunirne les 7 estreles primàries, i destruirne a'n Valtor). I s'han oblidat de que les Winx ne són adolescents i  n'altenen problemes normals, ademés de l'obligació de salvar al món.

Per example, en la Temporada 1, les Winx se'n escapen d'Alfea per a ajudarne a en Stella en son concurs de Miss Magix, en un atre episodi se'n escapen per a anar a la Torre dels Núvols i furtar-li l'anell de Solaria a les Trix, encavant de pillarles, ne són castigades i netegen el castell d'Alfea junt en els chicots, en els qui ne celebren una festa aprofitant que no n'hi ha ningú n'Alfea. En la Temporada 2, se'n escapen per a anar a una discoteca en la Terra, aon Musa i Laila se'n alfiquen en problemes; En la Temporada 3 se'n escapen per a anar a Eracklion perque en Bloom vol explicacions de'n Sky; En un atre capítul se'n escapen a Andros mentres en Stella lis cobrix les esquenes en Alfea... Son adolescents, no sempre estan en les missions, tamé fan trastaes.

En quant a les relacions amoroses tinc que dirne qu'han segut TOT UN GUANY, ENHORABONA RAINBOW per l'excelent treball en les parelles, sobretot en Flora i Helia. El moment en que ne varen trobar alguna cosa en la que no estaven d'acort es feu SÚPER INESPERAT i MOS ENCANTÀ. ¡GRÀCIES!

Un atre aspecte que ha fet pujar el nivell de la Temporada 8, i devem agrair, és que Rainbow, PER FI, ha fet el guió més adolescent, i no tan infantil com en les Temporades 6 i 7.

De fet s'ha notat tant que el 8x16 no ha necessitat una lluita entre les Winx i les Trix per a convertir-se en un dels MILLORS EPISODIS de la Temporada 8 junt al 8x10. I és que presenten una aventura de forma totalment episòdica, el guió es nota més madur, hi ha acció, misteri, relacions amoroses, i moments MOLT EMOTIUS.



De fet, el 8x16 és el CAPÍTUL PERFECTE per haver combatut tots els errors que han fet fracassar esta Temporada 8. Es l'únic episodi de tota la temporada que ha fet lo que va conduir Winx a la fama mundial... CONTRAST.

Winx Club, va triumfar en les primeres temporades pel fet de, ademés de presentar grans lluites, presentava un CONTRAST de personages en trages lluents i ales colorides sobre escenaris obscurs que cap atra série havia brindat al públic abans. De fet la serie W.I.T.C.H. va fracassar, en part, per ser MASSA OBSCURA. I Regal Academy va fracassar, en part també, per ser MASSA COLORIDA I INFANTIL. Mentres que Winx Club captava cada volta a més fans en el seu característic CONTRAST, que més vesprada, atres séries de chiques màgiques adoptarien.



El problema ha segut que este contrast SOLAMENT s'ha usat en l'Episodi 16 d'esta 8a Temporada quan va deure usar-se durant TOTA LA TEMPORADA.

WINX CLUB TÉ ESPERANCES! La 8a Temporada ha deixat molts temes oberts com el passat d'Icy, l'orige de les atres Trix, les ombres que parlaven en Valor en el 8x26...

En la meua opinió, la Temporada 8 és INCREIBLE, i hauria atrapat a millons de nous fans si no hagueren comés eixos errors. ¡PERO NO HI HA RES QUE NO ES PUGA REMEDIAR! Rainbow solament necessita negociar en canals TV italians per a que donen diners per a una Temporada 9 i fer-la en missions episòdiques, enfocar-se també en dimoniures de les Winx com a adolescents que son, i tornar a usar eixe contrast.

Una volta fet això, deuria tornar a vendre Winx Club en atres paisos com Espanya, França, Portugal, i Regne Unit entre uns atres, això sí, deuria intentar vendre SOLAMENT LA TEMPORADA 9, ya que haurà remediat les equivocacions comeses en les Temporades 6, 7 i 8 i podrà gojar de 2 ÈXITS MUNDIALS, Winx Club i 44 Gats.



Rainbow, l'oportunitat està en les teues mans. Moltes gràcies per tot el contingut que nos has brindat i nos brindes cada dia.

Gràcies Iginio Straffi, Francesco Artibani, Joane Lee... ¡I a TOT L'EQUIP!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Winx Club Temporada 8 Nuevo Sirenix Revelado!

Ya ha sido revelada por Winx Club Tus en Instagram un póster oficial de Winx 8 en el que podemos contemplar el maravilloso nuevo diseño del Sirenix para la Temporada 8 de Winx Club! A mí me parece hermoso, a tí no?

Winx Club Season 8 New Poster + New Info!

NUEVA IMAGEN OFICIAL ¡TEMPORADA 8 DE WINX CLUB! ➤ BLOOM Y STELLA Starlix⭐✨ Rainbow , la fuente de contenido italiana, está trayendo dos de sus grandes marcas de animación para niños para que sean E10 en BLE . Brand Licensing Europe se llevará a cabo del 9 al 11 de octubre de 2018 en Londres, Reino Unido. Temporada 8 (26 episodios) se estrenará a principios de 2019 para celebrar 15 años desde su lanzamiento. El aniversario también verá a Rainbow lanzar un plan de mercadeo global que alcanzará a los millones de fanáticos de Winx en todo el mundo e involucrará muchas actividades emocionantes e interesantes e involucrará a los socios de licencia de la marca.

Winx Bloomix Quest avaible now in App Store!! / Winx Bloomix Quest ya disponible en App Store!!

The app is avaible now in app store, later avaible in play store Ya disponible en app store, mas tarde disponible en play store More levels, new fairy avaible (Flora), new powers for Flora, new monsters in the battles' levels and more! Más niveles, nueva hada disponible (Flora), nuevos poderes para Flora, nuevos monstruos en los niveles de batalla, y más! App Store:https://itunes.apple.com/ru/app/winx-bloomix-quest-magical/id808095402?l=en&mt=8 Play Store: Soon! / ¡Pronto! ¡Gracias por la 1° imagen a winx club all! Thanks for the 1th image to winx club all!